Článek
Článek

Recenze fotoobrazu Saal digital (5*)

Lukáš Atimoon Pauliny
Lukáš Atimoon Pauliny
Osoba, která je

04.06.2017

Atimoon

Je to již několik týdnů co jsem obdržel k recenzi fotoknihu od Německé firmy Saal digital a jelikož jsem byl s kvalitou a zpracováním fotoknihy velmi spokojen, rozhodl jsem se využít druhou nabídku, která se mi pro recenzi naskytla a tou je fotoobraz.

Jak to celé probíhalo

Hned na úvod musím říci, že v první chvíli jsem měl velké dilema, jakou formu fotoobrazu zvolit. Možností se nabízí velké množství od PVC desky, pře klasické plátno až například po akrylátové sklo. Nicméně v tomto případě jsem se rozhodl využít klasiku, kterou je samozřejmě plátno.

Tvorba fotoobrazu v softwaru přímo od Saal digital byla naprosto bezproblémová, jakmile se mi podařilo zrealizovat záměr. (Jinými slovy donutit kočku být 5 minut v klidu.) Tak příprava a provedení objednávky proběhly za pouhopouhých pár kliknutí myši. Takže jeden den souboje s kocourem a tak půl hodinky po večerních zprávách stačily k tomu, aby jsem byl schopen objednávku uskutečnit.

Stejně tak, jako tomu bylo u fotoknihy, tak i tentokrát musím uznat že mě velmi překvapuje rychlost dodání. Expedice probíhá v řádu hodin a doprava probíhá také bezproblémově. Od objednávky v neděli večer stačil k doručení pouze 1 den. V tomto případě jsem tedy měl fotoobraz k dispozici již v úterý krátce před obědem.

Tak a nyní k samotnému obrazu, fotoobraz dorazil v prvotřídním stavu, vnitřní rán vypadá velmi bytelně a věřím, že i navzdory zubu času vydrží na stěně bez problému a případného pádu se tedy bát netřeba, trošku zpětně lituji, že jsem nevyužil možnosti rámu, nicméně na zdi se mi vyjímá i tak. Barvy jsou pak naprosto věrohodné, co se originální fotky a originálního kocoura týká. Což ostatně můžete posoudit z fotografií. Ostrost obrazu navzdory mnou zvolenému rozměru 40 x 60cm je taktéž naprosto bezproblémová. V očích se ještě leskne i okno do kterého se kocour při pořizování fotografie díval. V tomto případě tedy nemohu hodnotit za sebe jinak než plnou mou spokojeností s 5 hvězdičkami a taktéž i spokojeností modela, který údajně hodnotí 4 granulemi z 5, (chápej že poslední sežral).

Publikováno v Články
Handmade by Imeow in Imeow | member of Pauliny-group
Provozovatel:
Lukáš Pauliny | IČ: 08699127
Bílkova 855/19, Praha 110 00
Napište mi zprávu
Napište mi zprávu

    * Souhlasím se zpracováním údajů za účelem kontaktu.