Článek
Článek

Hodnocení obrazu od Saal Digital *****

Lukáš Atimoon Pauliny
Lukáš Atimoon Pauliny
Osoba, která je

05.12.2018

Atimoon

Už je tomu nějaká doba co jsem na stránkách Saal Digital dokončil svoji objednávku na nový fotoobraz. Jako u minulého fotoobrazu, tak i tentokrát jsem volil kočku. Vzhledem k tomu, že naše druhá kočka je značný „drobek“ tak jsem se rozhodl pro něco poměrně monstrózního.

Co jsem tedy vybral?

Můj výběr nakonec vyhrál fotoobraz o rozměrech 60x80cm a i když rozměry se tvářily ze začátku pouze, že fotoobraz bude větší než obvykle, tak mohu Vás ujistit že po otevření krabice, jsem dostal velkou obavu, jestli se mi zamýšlený prostor na zdi bude vůbec stačit. ???? Ale co do kvality samotného obrazu jsem byl velmi, ale opravdu velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Rám obrazu je velmi kvalitní a umožňuje i pohodlné zavěšení. Trošku zpětně lituji že jsem měl obraz nechat orámovat, tuto možnost bych tedy určitě zvolil a doporučil. Barvy jsou naprosto bez problému a i co do ostrosti nemohu vznést nejmenší námitku. A to při mnou zvoleném rozměru a po lehkém ořezu použité fotky jsem klesl z kvality „velmi dobrá“ na „dobrá“. O kvalitu většího rozměru se tedy netřeba obávat.

Objednání a platba

Práce s programem Saal Digital je naprosto bezproblémová, od jeho stažení jsem neměl až k finální objednávce žádné problémy, nebo výtky. Stejně tak i k rychlosti odeslání. Problémy bohužel způsobila až místní přeprava, ale za to již bohužel nenese odesilatel zodpovědnost. V originálu je zásilka odeslána pomocí DHL a v ČR ji pak přebírá PPL. Balení je kvalitní a není třeba se obávat ani případného poškození během přepravy.

Obraz od Saal Digital tedy mohu na 100% doporučit a vy se brzy můžete těšit i na recenzi dalších produktů z jejich nabídky!

Publikováno v Články
Handmade by Imeow in Imeow | member of Pauliny-group
Provozovatel:
Lukáš Pauliny | IČ: 08699127
Bílkova 855/19, Praha 110 00
Napište mi zprávu
Napište mi zprávu

    * Souhlasím se zpracováním údajů za účelem kontaktu.